Home Page

Gelaatsverzorging

Het doel van onze gelaatsbehandelingen is huidverbetering en ontspanning.
Elke behandeling is specifiek en wordt aangepast aan de individuele behoeftes van uw huid, gericht op eventuele specifieke problemen zoals acne, dehydratie, beschadiging door invloeden van buitenaf, gevoeligheid, zonbeschadiging en vroegtijdige veroudering. We willen een huid die in optimale conditie is en een huid die gezond is!

Wij werken dan ook uitsluitend met het merk Bernard Cassière. Ze maken deel uit van het gerenommeerde merk Sothys. De producten van Bernard Cassière zijn bewust samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, want dat is hun filosofie die, dankzij zijn professionele programma à la carte, doeltreffende oplossingen biedt voor de onevenwichtigheden van de huid .

Wat bedoelen wij daarmee?
Onze verzorgingen en producten haken in op het effect die de verschillende jaargetijden hebben op de huid.Elk seizoen wordt de huid beïnvloed door veranderingen in het weer. De huid kan worden ontregeld, kan er anders uit gaan zien en kan ook anders gaan aanvoelen. We moeten dus rekening houden met deze verschillende factoren om de huid op de juiste wijze te voorzien van haar behoeften. Om die reden spreken wij eerder over een huidprofiel i.p.v. een huidtype. Alhoewel wij fysiologisch gezien een bepaald huidtype hebben, wordt dit beïnvloed door plaatselijke en onregelmatige factoren zoals vervuiling, het weer, hormoonschommelingen en stress.
Deze factoren verschillen per persoon en daarom zorgt
Schoonheidsspecialiste Nadine er samen met u voor de meest geschikte verzorging, aangepast aan het seizoen en dus ook aan de behoefte van uw huid.

Wenst u meer informatie over onze behandelingen en producten? Neem dan even contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.