Home Page

Waarom Nadine

Via deze site kunt u alvast een beetje kennismaken met mij, mijn visie en mijn behandelingen. Om met ú kennis te maken, nodig ik u graag uit in de Bosstraat 86 te 2040 Berendrecht.

Zowel 'verzorging' als ‘geestelijke balans' hebben me altijd geboeid en zijn altijd aanwezig geweest in alles wat ik deed en intussen ben ik al 23 jaar actief in mijn vak.

Tijdens mijn werk in de esthetische branche heb ik mij gaandeweg verder gespecialiseerd en verfijnd in alle aspecten die te maken hebben met het menselijk lichaam en geest. Op die manier kan ik vandaag mijn ervaring, alsook mijn kennis en passie perfect integreren in mijn behandelingen. Tevens, volg ik voortdurend opleidingen in o.a. Coaching technieken, lichaamsbehandelingen, lichaamstaal, stress-en burn-out adviseur, voedingsleer, medische opleidingen enz.

Zo blijf ik niet alleen op de hoogte van de laatste technieken, maar kan ik de klant gevarieerde technieken en toepassingen aanbieden.

'Een zeer persoonlijke aanpak van elke klant en elk probleem', dat is mijn motto.

Hier kan en vooral MAG je loslaten, nieuwe energie opdoen en tegelijkertijd ervaren hoe effectieve behandeltechnieken u verder kunnen helpen in het bereiken van uw doel …. goed in uw vel zitten en dit uitstralen!

Neem alvast een kijkje in mijn aanbod, alsook op www.lifecoachnadine.be en als u nog vragen heeft, kan u mij steeds contacteren op het nummer 0485 / 53 89 47.

Om een goede kwaliteit per persoon en per behandeling te kunnen garanderen, werken wij enkel op afspraak.